ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 2-0 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

11/09/2014 08:46:00 μ.μ.




Ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες, η Καβάλα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ανεβαίνοντας στην κορυφή (μαζί με Πανσερραϊκό κι Έβρο), ενώ οι Θρακιώτες παρουσιάζουν πτώση στην απόδοσή τους.

Στο πρώτο μέρος οι αργοναύτες ήταν κυρίαρχοι, αλλά δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τόσο ο Ζουνίνιο, όσο κι ο Παππάς είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν τις επωφελήθηκαν. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Τορομανίδη αλλά ως εκεί…
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι… φόρτσαραν και ευτύχησαν με το καλημέρα να ανοίξουν το σκορ! Στο 46’ ο Βιτλής έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Πόποβιτς από κοντά έκανε το 1-0, διώχνοντας το άγχος του τριπόντου. Κι όταν ο Εθνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 76’ λόγω αποβολής του Μπαρμπαγιάννη, ήρθε δύο λεπτά αργότερα οΜπρατσιάνι απ’ το ύψος του πέναλτι να γράψει το τελικό 2-0!
Καβάλα: Φυρινίδης, Κοσμίδης (86’ Μπάτζιος), Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παπάς, Ζουνίνιο (43’ Βιτλής), Πόποβιτς (81’ Κανούλας), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνη.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Σιριτούδης, Θάνος (62’ Αγγελακόπουλος), Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Καραπατσιάς (75’ Γκαϊδατζής), Φλώρος, Μαμούτ (57’ Τσαμουρλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top