ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 1-4

11/01/2014 08:39:00 μ.μ.



Διπλό το κρύο για την Οδηγήτρια,λόγω θερμοκρασίας αλλά και λόγω κακού ξεκινήματος καθώς στο 24' βρέθηκε πίσω στο σκορ.Ανέτρεψε όμως την κατάσταση με το εκκωφαντικό 1-4!
 Αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα η Οδηγήτρια,η Θύελλα Μοσχάτου κατάφερε να ανοίξει το σκορ πιάνωντας την άμυνα στον ύπνο.Παρόλα αυτά είχαν δημιουργηθεί κάποιες ευκαιρίες για την Οδηγήτρια με τον Χατζάκη στο 4' και με τον Δημόπουλο στο 17' όπου η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ μετά από κεφαλιά.
Άμεση αντίδραση και στο 25' ο Μουστάκας πυροβόλησε τον αντίπαλο γκολκίπερ,η ασσίστ από τον Δημόπουλο.Στο 33' ήρθε το 1-2 μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρόμπουλου,οι αμυνόμενοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν ορθά και έστειλαν την μπάλα στην δική τους εστία.Στο 41' ο Δημόπουλος άγγιξε το γκολ με κοντινό πλασέ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Γλυνός σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά το σουτ σταματήθηκε από το κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48' η Οδηγήρια έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ αλλά αυτή την φορά με τον Γεροβασίλη στη κεφαλιά.Στο 68' ο Δημόπουλος έγραψε το 1-3 με φοβερή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καμμένου.Στο 83' ο Καμμένος απείλησε με απευθείας χτύπημα φάουλ αλλά και στο 85' με ατομική προσπάθεια βγήκε στην αντεπίθεση,σούταρε αλλά και πάλι δεν κατάφερε να βάλει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ.Στο 87' ο Βασιλείου σημείωσε το τελευταίο γκολ για την Οδηγήτρια με σούτ από το ύψος της περιοχής.
Το παιχνίδι τελείωσε με φανταστική ενέργεια του Γλυνού στο 90' ο οποίος στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Δρίβας,Στρόμπουλος,Μπουζάλη,Βασιλείου,Καμμένος,Χατζάκη,Γλυνός,Μουστάκας (79' Καλαϊτζόγλου),Κωνσταντίνος Πλάκας (71' Τάνκα),Δημόπουλος,Γεροβασίλης (75' Ξυρογιάννης)

ΠΗΓΗ :http://www.apo-odigitria.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top