ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ , 1-1 ΜΕ Α.Σ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

11/09/2014 10:22:00 μ.μ.




ΠΑΙΧΝΙΔΙ  με τα όλα του διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Στίβου, εκεί όπου η ομάδα του Πέτρου Πετρίδη ισοφάρισε στι καθυστερήσεις τον Ξηροπόταμο και παρέμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητη. 
Η αρχική ενδεκάδα του ΜΑΣ Στίβου
Η αρχική ενδεκάδα του ΜΑΣ Στίβου
Γενικότερα, ο αγώνας περιελάμβανε αρκετές δυνατές μονομαχίες και οι δύο ομάδες μπήκαν αμφότερες δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας στο πρώτο μέρος εκατέρωθεν ευκαιρίες. Σε μία από αυτές μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουρατίδη στο 34΄και πήραν «κεφάλι» στο σκορ μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΜΑΣ Στίβου ανέβασε στροφές και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας στο μισό γήπεδο τους Ξηροποταμίτες και χάνοντας πέναλτι με τον Κυριακίδη στο 80΄, το οποίο έβγαλε ο τερματοφύλακα του Άρη Τσακίρης. Λίγο νωρίτερα βέβαια, στο 73΄, η ομάδα του Σίμου Μπλέτσα έμεινε με δέκα παίκτες ύστερα από δύο απανωτές κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο Σάββας Τεκίδης. 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο λοιπόν, εκεί που τα «πόδια» των γηπεδούχων γινόντουσαν πιο βαριά, «μιλησε» η κλάση του Κοεμτζίδη. Ο επιθετικός του Στίβου, παίρνοντας την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, στo 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, πλάσαρε εύστοχα τον Τσακίρη και ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Ο πρόεδρος του Στίβου Γιάννης Μπαλκόπουλος κάνει την κλήρωση με την βοήθεια του Κωσταντινίδη
Ο πρόεδρος του Στίβου Γιάννης Μπαλκόπουλος κάνει την κλήρωση με την βοήθεια του Κωσταντινίδη
Έκανε κλήρωση ο διαιτητής Κωσταντινίδης!Μερικές από τις ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές του παιχνιδιού ήταν και το τράβηγμα λαχνού του διαιτητή Γιώργου Κωσταντινίδη, στο κέντρο του γηπέδου, από το σακούλι του προέδρου του Στίβου, Γιάννη Μπαλκόπουλος. Πάντως σε γενικές γραμμές, ο ρέφερι τα πήγε πολύ καλά στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ , μιας και ήταν δίκαιος σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις παραβάσεων.
ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ- Α.Σ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-1
Σκόρερ: Κοεμτζίδης 90+/ Μουρατίδης 34΄
Διαιτησία: Κωσταντινίδης (Πατσιάς- Στεφανίδης)
ΣΤΙΒΟΣ (Πετρίδης): Μαγδάκης, Ορφανίδης, Γιαβασίδης, ΜΠΛΟΣΜΠΙ, Γουρτσελίδης, Νεστορίδης Κ., ΚΟΕΜΤΖΙΔΗΣ, Νεστορίδης Α., Βωβός, Δουλγερίδης,
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριακίδης και Βουτσάς
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ (Μπλέτσας): ΤΣΑΚΙΡΗΣ, Σαββίδης, Παμπουκίδης, ΓΑΝΙΤΗΣ, Κούτκας, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Τζιμάνης, Τσαβδαρίδης, Ταμαλαλίδης, Μουρατίδης, Τεκίδης Σ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τεκίδης Π., Πεχλιβανίδης και Χατζηανέστης,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top